Valpekull

Nytt valpekull ventes nå slutten av mai.

Valeheia's Pawnee er inseminert med NJCH NMFS08 Valeheia's Killakee.

Meget spennede parring hvor vi kombinerer våre 2 linjer.

Ultralyd bekreftet mange valper, og Pawnee har lagt seg godt ut i det siste.

Begge hundene har stor jaktlyst, meget gode viltfinnere og behandlere.

Kjempegodt gemytt, sunne og sterke.

Begge høyt premiert, (se mer om Killakee på hans egen side).

Killakee har avlet meget godt, mange jaktchampioner etter ham.

Vi skal selv beholde en tispe her, og Roald, Killakee sin eier, skal beholde en

hannvalp.

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________

Vår Neadalens Super-Liga fikk 6 flotte valper 25.09.14. Valpenes far er Settermosens Apollo. Det ble 2 tisper og 4 hanner. Valpene vokser og utvikler seg, de er nå begynt å være litt ute og springer. Nå nærmer de seg 5 uker, og spiser og har fått sin første ormekur. Det er nå en herlig alder, og de er svært glad i kos og kontakt. De elsker å få besøk. Liga er en svært omsorgsfull og påpasselig mor.

Pr i dag 28.10 er det en ledig hannvalp.

Vi skal selv beholde en tispe.

 

________________________________________________________

Valpenes far Settermosens Apollo

Da har 6 av valpene fått nye hjem, og forlatt sin første flokk. Vi koser med vår herlige prinsesse Pawnee. Vi ønsker alle lykke til med valpen!!!

Yuma, med stor mage, ikke mange dagene igjen nå:))

Yuma er drektig:))) Vi var og tok ultralyd i em(15.03) og vi så tydelige fostere. Så nå er det bare å ta godt vare på den vordende mor, og la henne få gode turer. Nå glede vi oss til valper;))

Yuma er nå parret med Neadalen's Djærven. Hvis alt går som planlagt, vil valpene bli født ca 15.04. Vi har stor tro på denne kombinasjonen, og skal beholde en valp selv. Begge hundene er godkjente elite og avlshunder i NISK. Både Yuma og Djærven fungerer svært godt både på høyfjell og skog, begge er rolige, snille og behagelige hunder. I tillegg er de begge pene med 1 BK med CERT på utstilling.

Neadalen's Djærven
Djærven i fart

Her er denne flotte hannhunden vi har valgt til Yuma. Vi har lenge tenkt på ham. Djærven er fra et av de aller beste oppdrett, og han er etter sterke linjer. Han er ifra et sterkt kull, der 8 av 9 valper er jaktpremiert. Mor er Neadalen's Litj-Drøya, far er Duggas B Bjærven.

Djærven selv har bl.a 1 UK og 1 AK på jaktprøve, i tillegg er han meget pen, og har 1BK med Cert på utstilling.

Hele kullet er også HD-fri.

 

Eier beskriver Djærven som en meget trivelig og snill hund med et meget godt gemytt, og svært rolig i hus. Han har et tidlig og meget godt standintinkt, hadde sin første stand da han var 5mnd gammel. Han er en meget god viltfinner, og har vært jaktet svært mye over. Har er også en god reiser, reiser fugl på lang avstand på ordre.

 

Hvis du er intressert i valp, eller ønsker mer opplysninger, ta gjerne kontakt med oss, eller Kai Kjernsholen(tlf.97975120) som er eier av Djærven.